McDonald’s ondergaat een complete make-over

ERMELO - Binnenkort wordt het fastfoodrestaurant McDonald's geheel verbouwd. Het interieur krijgt een make-over en er komt een McCafe.

Franchisenemer Anke Gerrits, die twee jaar geleden ook McDonald's Harderwijk liet bouwen, is er helemaal klaar voor. Vanaf maandag 4 maart wordt gestart met een verbouwing van het volledige interieur van McDonald’s Ermelo – Strand Horst. Het fastfoodrestaurant blijft vijf dagen volledig gesloten. Vanaf zaterdag 9 maart zal de McDrive weer geopend zijn volgens de vaste openingstijden (dagelijks geopend vanaf 7:00 tot 00:00 en op vrijdag en zaterdag tot 02:00). De werkzaamheden in het restaurant zullen een maand gaan duren.

Op zoek naar barista

Op zaterdag 6 april kan iedereen binnenstappen in een geheel nieuw interieur mét McCafe. Naast de klassieke burgers en frietjes kan men er dan ook terecht voor koffiespecialiteiten en patisserie zoals cheesecake, macarons en vers afgebakken cookies of croissants. Vanwege de verwachte drukte is men nog op zoek naar medewerkers voor bijvoorbeeld de functie Barista. www.werkenbijdemc.nl