Boekenweek met thema 'De moeder de vrouw'

ERMELO - Aanstaande zaterdag start de Boekenweek, ditmaal met het thema 'De moeder de vrouw'. Riemer & Walinga Boekverkoopers viert dit feest met boeken over moederschap in het bijzonder. ,,Iedereen heeft een moeder, hartverwarmend en zorgzaam, streng of afwezig," vult ondernemer Elise Walinga aan. ,,Uiteraard hebben we weer wat leuke dingen bedacht voor onze klanten." De populaire boekwinkel heeft een actie bedacht in samenwerking met De Ontmoeting, IJssalon Torino en Kaneel & Kruimels en een ‘balans workshop’ voor moeders.

Walinga: ,,We hebben uiteraard een tafel vol met themaboeken, organiseren een workshop van Power to the Mama's en nodigen iedereen uit om gezellig langs te komen met of zonder moeder." Natuurlijk krijgt iedereen het Boekenweekgeschenk van Jan Siebelink cadeau bij besteding van €12,50 aan boeken. 

Op stap

Een bezoek aan Riemer & Walinga Boekverkoopers kan komende week perfect worden gecombineerd met iets lekkers bij de buren aan het Raadhuisplein. Zo krijgt men bij Proeverij de Ontmoeting per persoon €2,- korting op een lunchgerecht en geeft IJssalon Torino een derde bolletje ijs gratis of een gratis tweede kopje koffie. ,,Bij Kaneel & Kruimels krijg je een tweede drankje gratis!" aldus de enthousiaste Walinga. ,,We hopen natuurlijk heel veel mensen te zien in de winkel tijdens de Boekenweek!" De ondernemer vraagt of mensen even langs de kassa gaan om je te 'melden' als moeder/kind stel. ,,Zodat wij kunnen zeggen dat we het ontzettend leuk vinden dat mensen meedoen met deze actie. Op dat moment krijgen de mensen bonnen om te gaan genieten van het lekkers!"

Power to the Mama's

In het kader van deze Boekenweek organiseert de boekwinkel op 30 maart een avond voor (christelijke) moeders die op zoek zijn naar een werkbare balans in hun leven. Danielle Koudijs, van Power to the Mama's zal vrouwen flink aan het werk zetten om te ontdekken aan welke dingen je tijd en aandacht geeft, en of dat de juiste dingen zijn. www.deboekverkoopers.nl