Kleurrijk palet van de kunstenaars

ERMELO - De lente is begonnen! Narcissen kleuren het landschap en het blijft al wat langer licht. De temperatuur stijgt en de zon laat zich (hopelijk) vaker zien. Tijd voor kleur!

Dit is natuurlijk ook het seizoen om de tuin eens flink aan te pakken. Tuincentrum eigenaar Adriaan Raveling geeft graag tips om je tuin voorjaar klaar te maken. En aanstaande zaterdag 30 maart komt er extra kleur doordat er lokale kunstenaars van StEK in het tuincentrum aan het werk gaan. ‘Meet the artists’, geniet van hun werk en het kleurrijke palet. Ondertussen zal ook Tante Jo haar opwachting maken. Ditmaal zal ze bloemen van ballonnen vouwen. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een kleurrijke dag bij De Struukakkers.

Specialisten

Het is een goed moment om weer eens wat aandacht te geven aan de tuin, de planten en het gazon. De Struukakkers heeft daarom zaterdag een informatiestand van Ecostyle in het tuincentrum. Deze specialisten kunnen alles vertellen over bemesten en gazononderhoud. Een jaar geleden openden Cobie en Adriaan Raveling de deuren van hun nieuwe tuincentrum aan de Kolbaanweg, net achter het TinQ benzinestation. Sindsdien is er veel gebeurd. Inmiddels hebben veel mensen de weg naar het Ermelose bedrijf gevonden. En inmiddels is het team klaar voor het nieuwe seizoen. Het is dé tijd voor éénjarigen, vaste planten en kuipplanten. Er is een enorme keuze in deze kleurige plantengroepen, direct afkomstig van de kweker. Het is een prachtig gezicht, lange rijen met grote opgemaakte hangpotten. Het terras krijgt er een kleurrijke uitstraling en de bloei houdt, met een klein beetje aandacht, de hele zomer aan. www.de-struukakkers.nl