Duo maakt bijzonder promotiefilmpje

ERMELO - Ze zijn beiden 18 jaar, creatief en vooral visueel ingesteld. Sterre Roza en Karel Epskamp hebben onlangs Skar Media opgericht, een eigen onderneming gespecialiseerd in video. Grafisch gezien hebben ze overigens ook het nodige talent. De jongeren ontwerpen logo’s voor bedrijven, maar ook promotiefilmpjes. Voor hen wordt zaterdag de rode loper uitgerold.

Het duo maakte namelijk enkele maanden geleden een spannend promotiefilmpje voor de nieuwe ErmeloApp. Dit filmpje, waarin de hoofdrol is vertolkt door Bibi van Ark met als tegenspeler Bart Hoogteyling, gaat zaterdagavond in premiere. ,,Het was ontzettend leuk en een flinke uitdaging,” vertelt Karel Epskamp. ,,Het was de eerste keer dat we met een script werkten.” Skar Media maakt regelmatig sfeerbeelden. ,,We geven daarmee een impressie van een OpenDag of een proeverij. En binnenkort maken we ook een film van een bruiloft.”

Douchezaak

Bij het promotiefilmpje, dat opgenomen werd bij Douchezaak, was het vooral de uitdaging om in korte tijd veel informatie te laten zien. ,,Een hele leuke opdracht,” vertelt Sterre Roza. ,,We hebben ook veel gelachen.” De twee bezitten dan ook een aantal bloopers. ,,Die presenteren we niet hoor!” De studenten gaan volgend jaar op stage. ,,We willen graag veel ervaring opdoen, liefst in het buitenland,” meldt Epskamp. Ze willen meters maken. ,,Door te doen, doen we ook veel ervaring op.” Ondernemers die een bedrijfsfilmpje of evenement willen laten vastleggen, kunnen contact opnemen met Skar Media.