'Reparatie blijft op één'

ERMELO – Techno Vision verhuist naar de winkelstraat. De ondernemers Aard van de Kamp en Michaël van Dijk sluiten zich aan bij de inkooporganisatie de Witgoedspecialist. In de nieuwe winkel staat service hoog in het vaandel en blijft reparatie op één, maar daarnaast kunnen klanten er ook terecht voor een breed assortiment wasmachines, koffiezetapparaten en stofzuigers.

Techno Vision blijft het bedrijf dat wit- en bruingoed repareert, onderhoudt en kan leveren. ,,Maar op de nieuwe locatie aan de Stationsstraat 41 hebben we bijna 400 vierkante meter showroom,” vertelt Van de Kamp die in hetzelfde pand ook Cucina Madali, de specialist in keukenrenovaties brengt. ,,Het zijn twee organisaties die elkaar perfect versterken. Immers er zit veel apparatuur in een keuken en die kennis is dus in huis.”

Vervolgstap

In 2015 kreeg Van de Kamp de kans om in te stappen bij Techno Vision. Samen met Van Dijk heeft hij de onderneming verder ontwikkeld. ,,Het nieuwe pand is een mooie vervolgstap,” zegt hij. De afgelopen weken is er hard gewerkt om het pand in de Stationsstraat te verbouwen en in te richten. Door aan te sluiten bij een inkooporganisatie kan de Ermelose ondernemer gebruik maken van optimale inkoop condities en prijzen en presentatieconcepten, ,,Maar men kan vooral rekenen op onze service. Wat dat betreft verandert Techno Vision niet.” De ondernemer is een echte dienstverlener en wil ook voor iedereen de tijd nemen. ,,Goed luisteren is hierbij enorm belangrijk.”

Vakkennis

Aard van de Kamp heeft dertig jaar ervaring in de keukenbranche. Door op de juiste wijze gebruik te maken van de vakkennis en inkoopkanalen profiteert de klant van de beste ideeën op gebied van keukens en het beste advies op gebied van inbouwapparatuur. De medewerkers van Techno Vision repareren en verkopen producten van onder andere: Siemens, Bosch, AEG, Zanussi, Etna, Pelgrim, Atag, Asko, Miele, Liebherr, Boretti, Whirlpool, Bauknecht, Indesit, Samsung, Kitchenaid. De opening van de nieuwe winkel is op zaterdag 1 juni. ,,We maken er zeker een feestje van met leuke acties en aanbiedingen,” vertelt Van de Kamp terwijl hij verder gaat met de verhuizing.