Jonge ondernemer in tv-programma

ERMELO - Begin dit jaar draaiden de camera's van de makers van het RTL4 programma Van Passie Naar Droombaan bij Douchezaak in Ermelo. Presentatrice Tatjana Maul vroeg de Ermelose ondernemer Wilbert Foppen figuurlijk het hemd van zijn lijf. Aanstaande zaterdagmiddag worden om 16.00 uur de filmopnames uitgezonden.

Wilbert Foppen opende in 2017 zijn speciaalzaak de Eendenparkweg 3. In het RTL4 programma vertelt hij de tv-presentatrice hoe hij hiertoe was gekomen. De makers van het programma ontmoeten voor hun uitzending succesvolle ondernemers en bekende Nederlanders. Zij vertellen bijvoorbeeld hoe leuk of juist spannend het is om je droom waar te maken. 

Xenz

Met de opnames van RTL 4 hoopt Foppen natuurlijk ook de rest van Nederland een indruk te geven van de Ermelose zaak. Hij toont voor tv de laatste trends op het gebied van duurzaamheid met Xenz, dé oplossing om energiebesparend en milieuvriendelijk te douchen. Samen met Tatjana Maul loopt hij meermalen door de grote showroom van ruim 600m2 met sanitair. Over de opnames meldt Foppen: ,,Een hele leuke ervaring en een mooie promotie!" Naast de verkoop in de showroom heeft hij ook een drukbezochte internetsite www.douchezaak.nl

Wie zaterdagmiddag de uitzending niet kan zien, heeft een herkansing op zondagmiddag 26 mei om 15.30 uur op RTL4.