Pranger investeert in lifestyle centre

ERMELO – Het lifestyle centrum Get Healthy heeft een metamorfose ondergaan. Middenin het gebouw staat een healthy bar. Daar kunnen mensen na hun fysieke inspanningen vanaf nu ook gezellig bijkletsen en een 0.0 biertje of een shake drinken. Na maandenlang in de bouwstof te hebben gezeten zijn de ingrijpende werkzaamheden nu afgerond. ,,En dat is reden voor een feestje,” vertelt eigenaar Olav Pranger lachend.

De jonge ondernemer heeft vooral ingezet op klantbeleving. Pranger verliest daarbij overigens niet de begeleiding van mensen uit het oog. ,,Dat blijft voor ons topprioriteit,” vertelt hij. Maar de uitslagen van klanttevredenheidsonderzoeken hebben ertoe geleid dat Pranger extra wilde investeren in sanitair, kleedruimte en een stukje uitstraling. ,,Feedback is niet altijd makkelijk,” verklaart hij. ,,Maar we luisteren er wel altijd goed naar.” Soms kon hij er echter niets mee doen. ,,Soms financieel niet, maar ook omdat je soms gewoon het probleem niet kunt oplossen. Wel hebben onze leden een grote stem in het geheel. En we waarderen ook hun enorme betrokkenheid.” Als bedankje voor hun geduld organiseert het team van Get Healthy dan ook op 6 september een spetterend ledenfeest met alles erop en eraan. ,,Het team gaat allemaal lekkere dingen klaar maken,” verklapt Pranger.

Gratis inschrijven

Maar ook voor mensen die niet bij Get Healthy sporten, is er van alles te doen op 6 september. ,,We gaan poffertjes (volkoren) bakken en er komt een springkussen voor de kids.” Dat gebeurt tussen 16.00 en 18.00 uur. Gedurende die twee uren kan iedereen ook een kijkje nemen in het vernieuwde lifestyle centrum. ,,En op dat moment kunnen nieuwe klanten zonder inschrijfkosten lid worden.” Pranger benadrukt dat omdat die kans dit jaar niet meer voorkomt.

Gestaag

De fitnessbranche is enorm in beweging. Steeds meer mensen zijn zich bewust van het feit dat men zelf in actie moet komen voor een gezondere leefstijl. Dat merkte Pranger ook. Ruim drie jaar geleden verhuisde Get Healthy naar de locatie aan de Pretoriusstraat in Ermelo. Daar groeide het fitnesscentrum gestaag door. Op deze locatie wil Pranger graag veel mensen helpen. ,,Ik vind mijn vak erg leuk. Nu de grote verbouwing achter de rug is en we meer efficiënte ruimte hebben gekregen kunnen we iedereen nog beter van dienst zijn. We willen graag mensen helpen gezond en gelukkig te worden.” Overigens blijft deze ondernemer zelf ook constant in beweging. Naast dat hij druk is met het uitgeven van een boek heeft hij voor Ermelose sportverenigingen een leuke competitie bedacht. ,,Hiermee kunnen ze een cheque winnen om de vereingingskas te vullen. Hierover binnenkort meer informatie," besluit hij ietwat geheimzinnig.  www.get-healthy.nl