'Reacties zijn overweldigend'

ERMELO - Verbluft zijn ze, Machteld van de Kamp en Richard Spiekstra, door alle belangstelling. Vanmorgen hebben ze om 10 uur de deuren van hun nieuwe cadeauwinkel EigenwijZ geopend. ,,De reacties van mensen waren echt overweldigend," vertelt Van de Kamp terwijl ze opnieuw bloemen in ontvangst neemt.

Mensen waren sprakeloos toen ze de stijlvol ingerichte winkel vandaag zagen. ,,We hebben Ermelo iets gegeven wat er nog niet was," aldus de kersverse ondernemer die het nog moeilijk kan bevatten. ,,Nu is het echt, we hebben een winkel."  

Metamorfose

EigenwijZ heeft een selectie bijzondere thee en koffie. Daarnaast prijkt er zes meter chocolade in de vitrine. ,,Allemaal producten waar we 100% achter staan,” legt Van de Kamp uit. De winkel, Stationsstraat 87, heeft een grote metamorfose ondergaan. En hoewel de kassa nog een finishing touch nodig heeft, loopt het storm met de verkoop van de producten. Een ‘window of opportunity’, een droom die al heel lang sluimert is uitgekomen voor de twee ondernemers. Ze kunnen hun geluk niet op. De winkel is geopend op maandagmiddag en dinsdag tot en met zaterdag.