Binnenkort derde editie culinair event in Ermelo

ERMELO - Na twee succesvolle edities Culibiken maken zeven lokale restaurants zich op voor de derde editie can dit culinaire event. Speciaalbiercafé de Hazeburg, De Boterlap Ermelo, Van Sprang, Het Wapen van Ermelo, De Volksmond, Peacock’s en Grieks restaurant Akropolis gaan aan de slag om alle deelnemers te verrassen met een gerechtje en een drankje. Dit evenement vindt plaats op 24 november.

Deelnemers starten bij het aangekruiste restaurant op de passe-partout om vervolgens de volgorde van de rest van de tocht zelf te bepalen. ,,Je wordt overal gastvrij ontvangen met een smakelijk gerechtje en een bijpassend, zorgvuldig door het restaurant gekozen, glaasje wijn of bier," legt organisator Henny Doppenberg uit. ,,Een non-alcoholisch alternatief behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden." 

Genieten met vrienden en familie

Met deze tocht willen de organisatie en de zeven deelnemende horecaconcepten hun Veluwse dorp Ermelo op een ongedwongen, sfeervolle wijze op de kaart zetten. ,,Hoe leuk is het niet om deze activiteit op een zondagmiddag samen met vrienden of familie te ondernemen?"  aldus Doppenberg die dit concept ook in Harderwijk, Elburg, Zwolle en Lemmer uitrolt. ,,Een gezellige middag waarin je onder het genot van lekker eten en drinken heerlijk bijpraat,” zo weet de organisator. De passe-partouts zijn te bestellen door hier te klikken.