Compleet vernieuwde winkel

ERMELO - Met honderden ballonnen, confettikanonnen en veel bloemen werd vanmorgen de compleet vernieuwde winkel van Het Kruidvat in Ermelo geopend. De winkel heeft een geheel nieuwe inrichting en dat was voor de meeste klanten even wennen. Toch waren het vooral complimenten over de make-over die er vandaag klonken.

Vijf inwoners van Ermelo mochten vanochtend vroeg samen met de winkelmanager Wilma Stoffer-Nijhof en haar team op de knop duwen waarmee een grote ballon knapte en de confetti naat beneden kwam. Na een verbouwing van twaalf dagen mochten de klanten vervolgens allemaal komen kijken naar het resultaat. ,,Ook kunnen klanten zelf hun boodschappen afrekenen bij één van onze zelfscankassa’s”, vertelt zij. “Samen met mijn team nodig ik iedereen uit Ermelo en omgeving van harte uit om langs te komen in onze compleet vernieuwde winkel!” zegt de winkelmanager uitnodigend.

Opvallend

Bij binnenkomst valt gelijk op dat de kassa's veranderd zijn. Bij Kruidvat Ermelo kan je vanaf vandaag ook betalen met de zelfscan. Ook kunnen klanten kiezen uit een prachtig overzichtelijk aanbod cosmeticaproducten. Achterin de winkel staan de babyproducten, zodat (aanstaande) moeders en vaders in alle rust het uitgebreide aanbod kunnen bekijken. Klanten van de nieuwe Kruidvat-winkel in Ermelo kunnen met een voordeelkaart profiteren van cadeaus, korting, speciale koopavonden en persoonlijke extra aanbiedingen.