Advertorial

ERMELO – Auto Ster Car Cleaning bestaat nu ruim anderhalf jaar en het gaat goed met het jonge bedrijf. Recent heeft eigenaar Snr Arkan een bus aangeschaft en is nu nog beter zichtbaar. 

Nieuw is ook de duidelijke belettering op de gevel van hun bedrijfspand aan Jagerserf 20C. Niet dat klanten het bedrijf niet weten te vinden, maar het kan altijd beter. Vader Arkan Shanoun (52) en zoon Snr (26) poetsen er lustig op los en nemen verschillende auto’s per dag onder handen. ,,We hebben een aantal autobedrijven als klant en die zijn erg tevreden over hoe wij de auto’s weer terugbrengen,’’ vertelt vader Arkan. In het eerste jaar merkten de ondernemers een langzame groei, die ook in het tweede jaar gestaag doorzet. ,,De groei gaat langzaam, maar er is groei,’’ vertelt Snr Arkan. ,,We zorgen dan ook heel goed voor de auto’s van de klanten. We halen en brengen de auto’s als het moet en als het regent leveren we de auto droog af.’’ Het is nog niet voorgekomen, maar mocht een klant toch op de een of andere manier niet tevreden zijn, dan zorgt de jonge ondernemer alsnog voor een tevreden klant. ,,Want, de klant staat centraal en die móet tevreden zijn over ons werk.’’

Maximaal resultaat

Wie zijn of haar auto door Auto Ster CarCleaning onder handen laat nemen, weet dat doffe en verweerde lak, gebruikssporen, vogelpoep en harsvlekken zorgvuldig en professioneel worden verwijderd. De auto krijgt een intensieve behandeling: wassen, poetsen en eventueel polijsten. Hierdoor lijkt de autolak weer als nieuw. Immers, een intensieve poetsbeurt doet wonderen voor de uitstraling van de auto. De jonge ondernemer weet als geen ander welke behandelmethoden hij kan toepassen om het maximale resultaat te behalen. Ook maakt hij gebruik van hoogwaardige producten om de auto weer te laten stralen als nooit tevoren. Daar kunnen regionale autobedrijven als Autobedrijf Gert van den Berg, Seldenrijk, Auto van der Horst en Auto Flevo over meepraten. Auto Ster Car Cleaning aan Jagerserf 20 C heeft ook diverse officiële RDW erkenningen.