'De juiste boodschap voor de juiste doelgroep'

ERMELO - Vrijdagmiddag openen drie jonge Ermelose ondernemers officieel de deuren van hun nieuwe kantoor. Drie mannen die zowel zelfstandig als samen projecten uitvoeren. Patrick Adam, Jordy van Loo en Tsjibbe Wiersma hebben krachten gebundeld aan Middelerf 8b in Ermelo.

De mannen begonnen een aantal jaren geleden aan de keukentafel of op de slaapkamer thuis. ,,Die fase zijn we al een poosje ontgroeid,” vertelt Tsjibbe Wiersma. ,,Het is goed om te kijken wat je alleen kunt, maa ook hoe je elkaar kunt versterken,” vult Patrick Adam. Hij is een echte reclamemaker offline, maar ook online. Pure passie en ambitie zijn zijn grootste drijfveer. ,,Duidelijk, direct, vrolijk en betrouwbaar. Dat voel je en zie je terug in al mijn creaties,” aldus Adam. Hij begon vijf jaar geleden nadat hij zijn DTP opleiding had voltooid. De webbouwer deelde in Harderwijk zijn kantoor al met internet marketeer Wiersma. ,,Ik help bedrijven meer klanten binnen te halen.” De Ermeloër begon in 2015 OnlineResults.nu. ,,Het gaat om de juiste boodschap voor de juiste doelgroep op het juiste moment.

Creatievelingen

De drie mannen hebben op kantoor een grote tafel waar gezamenlijk koffie wordt gedronken. ,,Niet vaak, want we werken ook veel buiten de deur,” vertelt Jordy van Loo, eigenaar van Diamond Productions. Hij communiceert vooral met video. Vier en een half jaar geleden schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel. Sindsdien vertelt hij het verhaal van de klant op een verfrissende en pakkende manier met filmbeelden. Deze creatievelingen hebben elkaar gevonden, alle stukjes passen in elkaar. ,,We weten elkaar te vinden en kunnen snel schakelen,” aldus Wiersma. De mannen willen graag ondernemers vooruit helpen. Door de juiste middelen in te zetten kunnen ze helpen businessdoelstellingen te halen. ,,Wij werken samen, ontzorgen en creëren een optimaal bereik en een maximaal rendement.”

De bedrijfsopening is vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur op het nieuwe kantoor. ,,Het wordt een feestje!” vertellen ze enthousiast.