Ondernemers verbinden tijdens event 

ERMELO - Ondernemers in Ermelo laten zien waar ze goed in zijn tijdens het Lokaal Goud event op vrijdag 22 november. In de nieuwe keukenzaak van Van der Velden Keukens aan de Putterweg presenteren een tiental ondernemers hun ‘goud’. Ze doen waar ze goed in zijn.

De kip met gouden eieren hebben ze niet, maar lokaal ondernemen wordt versterkt door samenwerking. ,,Je hebt elkaar nodig, samen maak je er iets moois van,” vertelt Nero de Boer, eigenaar van de populaire barbershop. Al vaker was hij de cementmaker, de verbinder. ,,Je kunt het niet alleen.”

Mix & Match

Tijdens Lokaal Goud zal chef-kok Omar Dahak zijn nieuwste buffetgerechtjes van De Boterlap laten proeven en chocolademaker Mark Schimmel presenteert zijn winnende Krak-chocolade. De wijnen van Ilja Schouten (Drankenkabinet) maken hiermee een mooie mix. Schouten is al druk met de voorbereidingen voor de feestdagen. Kerstpakketten gaan in grote aantallen de deur uit. Ook zij ziet de kracht van samenwerken. Tijdens Lokaal Goud komt er ook een Lokaal Kerstpakket, een promotie voor ‘koop lokaal’. Dit met het oog op de feestdagen.

Goud in handen

Het is goud wat er blinkt op 22 november. Daarom stopt er voor de deur van Van der Velden Keukens een ‘gouden’ BMW van Ekris en een ‘gouden’ scooter van Rozendaal Sports On Wheels. Wie kans wil maken op een ‘gouden’ prijs, moet zeker naar de keukenshowroom komen. Zo verloot Van der Velden Keukens retro-magnetrons en mag iemand een weekend met de BMW op stap. Kom, proef, geniet en zie wat lokale ondernemers te bieden hebben. Mooie bossen bloemen van De Struukakkers, lekkere doucheproducten van Janzen, gepromoot door DA Boeve. Vrijdag 22 november van 15.00 uur tot 22.00 uur, Locatie: Van der Velden Keukens - Putterweg 23 - Ermelo