Vergunningaanvraag nog in behandeling

ERMELO - De gemeente Ermelo heeft de werkzaamheden aan de Julianalaan, waar men begonnen was met de aanleg van 17 parkeerplaatsen, stilgelegd. Omwonenden meldden dat de vergunningaanvraag nog loopt waardoor de werkzaamheden nog niet van start mochten.

Het college moet de vergunningaanvraag nog in behandeling nemen. De gemeente meldt dat de aanleg van de parkeerplaatsen op deze plek volgens het bestemmingsplan niet is toegestaan. De eigenaar van de locatie -GertJan Tomassen- kan nog twee dingen doen: ofwel een nieuwe omgevingsvergunning aanvragen ofwel de locatie terugbrengen naar groen.

Lazy Tiger

Mocht het college de omgevingsvergunning alsnog afgeven, dan kan de ontwikkelaar doorgaan met de aanleg van de parkeerplaatsen, zo niet dan dient de locatie terug te worden gebracht naar ‘groen’. De parkeerplaatsen zijn bedoeld voor het Thaise restaurant wat er aan de Julianalaan gerealiseerd wordt. Het is de bedoeling dat het restaurant, dat de naam Lazy Tiger krijgt, in het voorjaar van 2020 geopend wordt.