Het Starterscollectief Veluwe zoekt nieuwe ondernemers

ERMELO/ REGIO - 
Vijf coaches op een rode stoel, met hun rug naar de kandidaat. Spanning in de zaal. Zullen ze draaien of niet? Het Starterscollectief Veluwe zoekt kandidaten voor de Business Voice Veluwe.
De Business Voice is een nieuwe onderdeel van de Startersdag Veluwe. Die wordt dit jaar al weer voor de derde keer georganiseerd. Dit keer in Theater Veluvine in Nunspeet, op zaterdag 25 januari 2020, tussen 9.00 uur en 12.30 uur. Een ochtend die je als pas gestarte ondernemer niet mag missen. 

Programma

Tijdens de Startersdag vind je onder meer een gratis informatiemarkt met partijen bedrijven een boost kunnen geven. Daanaast kun je luisteren naar twee inspirerende sprekers en uiteraard kun je van gedachten wisselen met andere starters. En tot slot kun je je aanmelden voor de Business Voice Veluwe. De Business Voice
Om mee te doen hoef je niet te kunnen zingen. Maar je krijgt wel de kans om je bedrijf te promoten voor een volle zaal, en je kunt zelfs je eigen coach winnen! De voorwaarde voor aanmelding: je bent gevestigd op de Noordwest-Veluwe en je bestaat minder dan drie jaar.

Verhaal

Kandidaten voor de Business Voice Veluwe vertellen hun verhaal in 90 seconden. Tijdens deze pitch worden concrete hulpvragen gesteld waarmee de coaches aan de slag kunnen. Deze coaches zijn geen Lil’ Kleine of Anouk, maar experts die starters verder willen helpen. Op financieel of juridisch vlak, maar ook op het gebied van marketing, sales en ondernemersvaardigheden. Draait een van de juryleden zijn stoel om? Dan ‘win’ je dit jurylid. Draaien er meerdere stoelen? Dan bepaal jij welk jurylid met jou aan de slag gaat!

Selectie


Er is plaats voor maximaal vijf kandidaten. Niet iedereen kan dus meedoen. De vijf kandidaten voor The Business Voice worden door loting bepaald. Wie mee wil loten kan tot uiterlijk 31 december zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld in de mail je naam, bedrijfsnaam, vestigingsplaats en je hulpvraag. De Startersdag is een initatief van het Starterscollectief Veluwe. Deze stichting heeft als doel startende ondernemers op de Veluwe te helpen met advies, netwerk en kennis. www.starterscollectiefveluwe.nl