Fietsspecialist maakt ruimte voor nieuwe collectie

ERMELO - Vliek Tweewielers gaat flitsend het jaar uit met vier spetterende kortingsdagen. Tot en met 31 december houdt deze Ermelose fietsenspecialist eindejaarsuitverkoop met kortingen op meer dan honderd fietsen; korting die op kan lopen tot 50%. Vanaf 1 januari gaat er vervolgens een gunstige fiscale fietsregeling van start.

Met de uitverkoop maakt Vliek weer ruimte voor de nieuwe collectie. ,,Denk hierbij aan nieuwe modellen, hippe kleuren en bijvoorbeeld de elektrische bakfiets!” vertelt Berend Vliek. Elektrische fietsen hebben een belangrijke plaats ingenomen in het assortiment. ,,In 2020 wordt de elektrische fiets ook betaalbaarder. Met name Gazelle komt met een serie betaalbare e-bikes.” Ook ziet Vliek een groeiende vraag naar elektrische mountainbikes. ,,In Duitsland is dat al enorm populair. Mensen kunnen zo, ook met minder conditie, meekomen. Je ziet opa’s met hun kleinkinderen door de bossen rijden.” Hij onderstreept hierbij dat je zelf bepaalt hoeveel ondersteuning je wilt en wanneer. ,,Soms is het handig bij een klim. Het is een hulpmotortje.” 

Leasefiets

Vliek Tweewielers heeft een ruime keuze in e-bikes, maar ook stadsfietsen, kinderfietsen, ATB’s en racefietsen. De fietsspecialist meldt dat steeds meer mensen geld over hebben voor een goede fiets. ,,De fiets is een goede vervanger voor de auto. Zeker nu de regelgeving per 1 januari verandert voor het leasen van een fiets.” De nieuwe fiscale fietsregeling biedt voordelen voor werkgever en werknemer. ,,Een fiets van de zaak, of dat nu een elektrische fiets is of een stadsfiets, wordt dan heel aantrekkelijk,” aldus Berend Vliek. Geen parkeerproblemen, duurzaam en aan het eind van de leaseperiode kan de klant de fiets gunstig overnemen. Maar dat voordeel geldt pas vanaf 1 januari. Eerst houdt de Ermelose rijwielspecialist tot en met 31 december grote uitverkoop om plaats te maken voor de nieuwste modellen van onder anderen Gazelle, Koga, Cube en Cortina.