Familiebedrijf groeit door

ERMELO - Afgelopen maandag opende Havo bv. op feestelijke wijze de nieuwe bedrijfshal op industrieterrein Veldzicht. Dit familiebedrijf produceert sinds 1963 klei voor onder anderen scholen.

Directeur Annemieke Zwiers-Vos blikte terug op de ontwikkelingen van het bedrijf. Daarna was het de beurt aan mevrouw Vos, de vrouw van oprichter Jaap Vos, om samen met Hans Klaver (hij is al 39 jaar in dienst) het lint door te knippen. Jaap Vos legde in 1963 in Bussum al de basis voor dit bedrijf dat sinds 1971 vergroeid is met Ermelo. Aan de Lokhorstweg heeft het al de nodige verbouwingen gehad en nu is er de nieuwe bedrijfshal.  
Havo bv. heeft al ruim 55 jaar een passie voor creatieve producten voor de school-hobby- en kunstschilders markt, zoals verf en klei. ,,We produceren ons eigen topmerk Creall®, maar ook creatieve kwaliteitsproducten voor private label klanten over de hele wereld op een milieubewuste, hoogwaardige manier,” vertelt de directeur. ,,In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid, vandaar de nieuwe hal.” Daarna werd er geproost met een glaasje champagne.