Elise Walinga nodigt Zeven Zussen-fans uit bij Schaapskooi 

ERMELO - Boekverkooper Elise Walinga deelt naast haar boekentips ook haar liefde voor boeken. Ze kijkt dan ook uit naar 18 februari wanneer het zesde deel van Lucinda Rileys Zeven Zussen-serie verschijnt. Om dit te vieren vindt de eerste boekverkoop plaats tijdens zonsopgang bij de Ermelose Schaapskooi.

,,We hebben zelf ervaren hoe verslingerd je kunt raken aan deze bijzondere serie en kijken dus net als iedereen, al lange tijd uit naar dit zesde deel,” stelt Walinga. Riemer & Walinga Boekverkoopers kon het verschijnen van dit boek daarom ook niet zomaar voorbij laten gaan. ,,We hebben toen bedacht dat we iets met de zonsopgang wilden doen,” aldus Walinga. Deze boekenwurm heeft daarom contact opgenomen met de Schaapskooi op de Ermelosche heide. ,,Daar werd gelijk ontzettend enthousiast gereageerd en dus kunnen we alle Zeven Zussen-fans van harte uitnodigen voor dit bijzondere eerste verkoop-moment.”

Ontbijt uit het vuistje

Walinga: ,,We gaan op 18 februari - onder het genot van een uit-het-vuistje ontbijt - genieten van de zonsopgang en daarna zal de eerste boekverkoop plaatsvinden in het bezoekerscentrum van de Schaapskooi. En wie slim is, plant de rest van de dag vrij, zodat je bij thuiskomst gelijk op de bank kunt kruipen met het boek.” De bijeenkomst start om 7.30 uur, de zonsopgang staat om 7.45 uur. Het eerste boek wordt verkocht om 8.15 uur. Toegang p.p. € 6,- (Inclusief ontbijt en kleine sponsoring voor het onderhoud van de Schaapskooi Ermelo.) Reserveren kan via www.deboekverkoopers.nl