Gratis Thuis Sporten met Get Healthy TV

ERMELO - Ook sportscholen moesten noodgedwongen door de coronacrisis hun deuren sluiten. Toch is de Ermelose ondernemer Olav Pranger niet bij de pakken neer gaan zitten. Hij zorgde ervoor dat in no-time Get Healthy TV een feit was.

De personal coach heeft met Get Healthy TV een online platform gecreëerd waar mensen een gevarieerd aanbod aan trainingsvideo’s kunnen vinden. Ook kunnen ze zich aanmelden voor Online Live Groepslessen zoals Yoga, Pilates, circuittrainingen en speciale workout gericht op de buik, billen en benen. Pranger:,,Ik heb mijzelf afgevraagd wat wij op dit moment kunnen betekenen voor onze leden, maar ook voor alle andere inwoners van Ermelo, Harderwijk en omgeving." De eigenaar van Get Healthy in Ermelo is sinds een aantal maanden ook de ondernemer achter Bewegingscentrum Vrijheid in Harderwijk. ,,Het is belangrijk om te sporten, juist nu. Sporten verhoogt je weerstand en houdt je fit, maar geeft ook een boost aan je energie en positiviteit." Volgens Pranger helpt dat mensen door deze crisis heen. ,,Het zijn allemaal effecten die nu nóg belangrijker zijn geworden.”

Op de knieën

Ook gezond eten, voldoende slapen en ontspannen verdienen volgens Pranger aandacht. ,,Hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe groter de kans dat het coronavirus je niet op je knieën krijgt." Dat geldt overigens niet alleen voor het coronavirus, maar ook alle andere kwalen waar mensen met een ongezonde leefstijl vaak mee te maken krijgen. Wie gratis lid wil worden van Get Healthy TV klikt hier. Lukt het aanmelden niet? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of een Whatsapp bericht naar 06-12557210 ,,Wij helpen mensen dan zo snel mogelijk verder," zo meldt Olav Pranger.