De Boer verlaat De Enk

ERMELO - Het mysterie rond de verhuisdozen in de Stationsstraat is opgelost. De dozen waren afkomstig van Nero Barbershop. Nero de Boer neemt na 6,5 jaar afscheid van zijn pandje in De Enk. ,,Soms gaan dingen zoals ze gaan,” reageert de barber enthousiast. De Ermelose ondernemer dacht al langer na over een andere locatie en op de nieuwe locatie heeft hij twee maal zoveel ruimte als nu.

,,Dat is met alle coronavoorschriften zoals nu erg fijn,” aldus De Boer. Hij verhuist naar Stationsstraat 82c. ,,Een mooi punt, centraal, met horeca er omheen.” De Boer zat overigens met veel plezier in het winkelcentrum De Enk. ,,We hebben er alles aan gedaan om het ‘Hart van Ermelo’ op de kaart te zetten,” vertelt hij. De Boer was ook de bedenker van die naam. ,,Natuurlijk wil ik graag dat dat hart blijft kloppen. Straks kijk ik uit op een prachtig verbouwde Enk. En natuurlijk wil ik graag samen blijven ondernemen. Daar zal niets aan veranderen.”

Nadenken

De Ermelose barber heeft een aantal weken zijn shop niet kunnen draaien vanwege corona. ,,Dat gaf mij tijd om te genieten van mijn gezin, maar daarnaast kon ik nadenken over de toekomst van mijn zaak.” Hij heeft dan ook allerlei ideeën die hij op de nieuwe locatie wil verwezenlijken. ,,Ook heb ik in die weken zoveel positieve reacties gekregen van klanten die ons bleven steunen. Dat gaf mij heel veel energie.” De verhuizing is een investering. ,,Maar wij kijken heel positief naar de toekomst en hopen daar onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. En we krijgen de mooiste winkel van Ermelo,” zegt hij uitdagend en vol vertrouwen.

De verhuisdozen die sinds enkele dagen in het dorp stonden waren een prachtige teaser voor dit nieuws. Nero de Boer wil de komende maand, tot de opening begin juli, iedereen meenemen in de verbouwing. Deze is te volgen via www.nerobarbershop.nl