Ondernemers De Verbinding waarderen de zorgmedewerkers

 

ERMELO – Enkele winkeliers uit De Verbinding hebben de handen ineen geslagen om samen een verrassingspakket samen te stellen en die woensdag aan alle zorgmedewerkers van zorgcentrum Kroondomein aan te bieden.

Alle Marten Petersen van De Alexanderhoeve was initiatiefnemer van dit hartverwarmende idee. ,,Het kwam spontaan bij me op toen we met de Moederdagpakketten bezig waren. Ik vond dat we wat moesten doen voor het zorgpersoneel om hen een hart onder de riem te steken. Laten zien dat het gewaardeerd wordt hoe zij in deze Coronacrisistijd hun werk doen, want dat is niet makkelijk en ook wel risicovol.’’ Binnen een dag had hij zijn collega’s van De Verbinding, Gall&Gall, Albert Heijn, Slagerij Uit den Bosch en de Ermelosche Frietzaak bereidt gevonden om het pakket te vullen met hun producten vanuit de gedachte: Samen de handen ineen voor de Zorg. Petersen kwam gisteren zelf de ruim honderd pakken langsbrengen.

Etos

Janneke Bruintjes: ,,Hoe groot was daarnaast de verrassing dat ook onze zorginstelling het Kroondomein werd uitgekozen voor de landelijke actie van de Etos. Deze drogist wilde, samen met de klanten, de zorgmedewerkers bedanken voor de afgelopen intensieve periode. Er werden cadeautjes ingezameld tijdens de 1+1 actie ‘samen zorgen wij voor de zorg’ die verder werd aangevuld door Etos Ermelo tot leuke verwenpakketjes.’’