Een pannenkoekentafel thuis in de tuin 

ERMELO - Wie thuis lekker wil genieten van pannenkoeken of broodjes kan deze in het weekend laten bezorgen door Proeverij De Ontmoeting in Ermelo. Vanaf deze week bezorgt dit restaurant op vrijdag en zaterdag bestelling tussen 17.00 en 19.00 uur in Ermelo, Putten en Harderwijk.

De lunchroom annex bonbonnerie had al een afhaalservice en heeft dit nu uitgebreid met een bezorgservice. ,,Wie gasten op bezoek heeft, hoeft niet meer in de keuken te staan,” vertelt assistent-bedrijfsleider David de Vries. Hij merkt dat de aanloop in de zaak wel groeit, maar dat er ook nog veel mensen zijn die horecalocaties mijden. ,,Sommige mensen vinden het in verband met corona nog spannend. Daarom willen we hen ook ontzorgen en brengen we de bestelling bij hun thuis.” En wie wil er nou niet een pannenkoekentafel thuis in de tuin?

 

Ook Proeverij De Ontmoeting heeft er alles aan gedaan om de anderhalve metermaatregelen te kunnen toepassen. ,,Maar de praktijk is zo anders,” legt De Vries uit. ,,Je wilt het beste voor je gasten, maar ook een stukje rust overbrengen.” Alle werkzaamheden bij De Ontmoeting worden verricht door mensen met een verstandelijke beperking. Het is voor hen een grote opgave om alle coronaregels te onthouden. ,,Het lukt, maar kost veel tijd.” Bezorgen is daarom ook een volgende stap in ontwikkeling van het bedrijf. De Vries: ,,We hadden al de mogelijkheid om af te halen voordat corona kwam. Nu komt er het bezorgen bij.”

 

De assistent-bedrijfsleider zorgt voor een goede planning zodat alles op tijd wordt ingepakt en bezorgd. Samen met Joziana poseert hij voor de foto. Ook Joziana is blij dat ze weer ‘gewoon’ aan het werk kan. Ze heeft haar werkzaamheden de afgelopen weken wel gemist. Ook de gasten zijn blij dat ze weer op het terras plaats kunnen nemen. Proeverij De Ontmoeting is dan ook niet meer weg te denken uit de Ermelose samenleving. In de grote, open keuken maken de koks de lekkerste gerechten. Wie daar thuis van wil genieten kan de bestelling ook telefonisch doorgeven: 0341 - 553 286. Klik hier voor de menukaart.