Droom komt uit op de Verbinding

ERMELO – Vandaag opent de familie Bosch haar tweede Florado. Wessel Bosch droomde al jaren van een tweede zaak en op de Verbinding komt zijn droom uit.

Vader Henri Bosch bekijkt in de nieuwe winkel alles van een afstandje, met trots. Zijn schoondochters Rianne en Kim zetten de laatste tafeltjes in elkaar. ,,De jongens doen het op hun eigen manier,” zegt hij. Henri Bosch opende op 3 september 1981 zijn bloemenzaak in De Enk. ,,Een mooie verwijzing staat op de ramen. Dat vind ik prachtig.”

Eigen smaak

Wessel Bosch: ,,We praten al heel lang over een tweede zaak. We hebben ook in Putten gekeken, maar deze plek bleef trekken.” De nieuwe zaak, op de hoek van de Julianalaan en de Stationsstraat, ademt een andere sfeer uit dan de bloemenwinkel in De Enk. Modern, industrieel, met grote planten en de bloemen los in bakken. De jonge generatie Wessel, Rianne, Edo en Kim heeft het geheel naar eigen smaak ingericht.
Donderdag om 12:00 uur opent Bosch officieel de deuren. ,,Tot en met zaterdag krijgen klanten bij hun aankoop een mini plantje cadeau. Wij hebben er ontzettend veel zin in!”