Plezier maken staat voorop 

ERMELO – Dans- en Theaterstudio Annemieke Bais start het nieuwe seizoen met een Open Lesweek van 7 tm 12 september. ,,We hebben er zin in,” reageert Annemieke Bais. ,,Ik zie uit naar een seizoen waarin we genieten, plezier hebben en veel kunnen leren.”

Corona heeft afgelopen maanden gezorgd voor belemmeringen, maar de leden zijn met elkaar verbonden gebleven en hebben op creatieve wijze het programma doorgedraaid. ,,Plannen en vooruitdenken is nog steeds lastig,” aldus Bais. ,,Als er iets is wat we hebben geleerd is het flexibel zijn en out of the box denken.” Inmiddels is de studio coronaproof en kunnen de lessen volgens protocol van de dansbranche gegeven worden.

Persoonlijke aandacht

De studio start met nieuwe groepen en vol optimisme wordt er doorgegaan met musical/ toneel voorstellingen in mei en alle dansgroepen in juni. ,,We bieden kinderen vanaf 3 jaar les en gaan door in elke leeftijdsgroep van beginners tot professioneel niveau (Dance Company).” In de studio werken betrokken en professioneel opgeleide dansdocenten. Bais: ,,Goede technische lessen geven is belangrijk, maar in deze school vinden we persoonlijke aandacht en een goede sfeer enorm belangrijk.”

Theater

De studio biedt, naast danslessen, ook theaterlessen aan. Zo is er een musicalgroep voor kinderen vanaf 7 jaar en acteren voor tieners en jongvolwassenen. Hierbij komen alle acteer-, dans- en zangtechnieken aan bod. En de theaterafdeling breidt uit. De musicalklas die al 19 jaar een hit is, is gesplitst naar een groep basisschool kinderen( 7-11 jaar) en voorgezet ( 12 jaar en ouder). Ook start er een nieuwe kleutergroep.

'Dansen is goed voor je'

De Dans- en Theaterstudio heeft drie dansafdelingen: recreatief, talentklas en selectie. Ook volwassenen beginners zijn welkom op maandag bij Embrace. ,,Dansen is goed voor je!” vult Bais aan. Wat haar betreft ben je nooit te laat om te starten. Belangstellenden tussen de 25-55 jaar zijn welkom in deze groep. Tijdens de Open Lesweek van 7-11 september kan iedereen meedoen aan gratis proeflessen. Deze zijn aan te vragen via de website. ,,We denken graag mee te zoeken naar een les die bij iemand past. Ik ben trots dat we nu, ondanks corona, weer verder kunnen gaan. Onze school staat ergens voor! Beginners, talenten en (semi)profs kunnen bij ons lessen volgen waar dans/theater plezier voorop staat.” www.dansentheaterstudio.nl