Gemeente houdt informatiebijeenkomst

ERMELO - Donderdag 7 oktober houdt de gemeente Ermelo een digitale bijeenkomst over de stedenbouwkundige uitwerking van Hart van Horst. De bijeenkomst is bedoeld voor inwoners en andere belanghebbenden. 

In verband met de coronamaatregelen heeft de gemeente ervoor gekozen om dit digitaal te doen met het videoprogramma Zoom. Meedoen is heel eenvoudig en kan via een laptop, tablet of smartphone. Men hoeft geen app of programma te downloaden. De gemeente werkt samen met inwoners en belanghebbenden aan een stedenbouwkundige uitwerking Hart van Horst. Deze uitwerking wordt een aanvullend beleidsstuk op het Ontwikkelingsperspectief Horst en Telgt. In deze eerste bijeenkomst vertellen zij over de mogelijke indeling van Hart van Horst. Daarna volgt een analyse van de huidige bereikbaarheid en de knelpunten in mobiliteit binnen Hart van Horst. Ze gaan hierover graag in gesprek. Zitten we op de goede weg? Waar moeten we nog bijstellen? En ontbreken er nog belangrijke zaken? Na deze bijeenkomst volgen nog twee bijeenkomsten. 

Meer informatie en aanmelden

De gemeente ziet u graag op donderdag 7 oktober! Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen op www.ermelo.nl/hartvanhorst. Na aanmelding ontvangt men de instructies en de inlogcode. Wie op de hoogte wil blijven, óók als men niet bij de startbijeenkomst kan zijn, kan dat aangeven op het aanmeldformulier. Meer informatie over het proces en de planning: www.ermelo.nl/hartvanhorst.