Sas & Ab gaan op stap

ERMELO - Volgende maand zijn er lokale verkiezingen. Politieke partijen gaan daarom op verkiezingscampagne. Eén-Ermelo trapt af met Sas & Ab. Het duo wil graag weten wat de jongeren in Ermelo bezighoudt. Daarbij attenderen zij hun generatiegenoten ook op de verkiezingen die plaatsvinden op 14, 15 en 16 maart.

,,Afgelopen weekend zijn we op stap gegaan en wat hebben we een leuke gesprekken gehad! Ontzettend leuk om de jongeren te enthousiasmeren voor de politiek,” vertelt Saskia (Sas) Soowijl. Samen met Abdulahad (Ab) Al Qas gaat ze de komende weken op stap. Ze zijn vooral te vinden op plekken waar jongeren vaak komen zoals het uitgaansleven. ,,Onderwerpen die we veel horen, hebben betrekking op evenementen en woningbouw. Houd Ermelo jong, bruisend en
ondernemend. Huisje, boompje, feestje maar wel voor iedereen!”, aldus Al Qas. ,,Spreek ons vooral aan, als jullie ons spotten! Want we horen graag wat er speelt!"

Op stelten

De campagne van één-Ermelo duurt tot zaterdag 12 maart. ,,Op die dag zetten wij samen met de andere politieke partijen uit Ermelo het dorp op stelten. Politiek is niet alles, dus gaan we er ook iets gezelligs van maken. Nu de meeste beperkingen bijna voorbij zijn gaan we daar dubbel van genieten,” aldus de campagneleider van één-Ermelo John Dooijewaard.