Op interactieve wijze in contact met achterban

ERMELO - Het CDA Ermelo heeft onlangs al haar leden en sportverenigingen uitgenodigd om naar een openbare bijeenkomst over Calluna te komen. Op 11 november hebben zowel de CDA-leden, sportverenigingen, belanghebbenden en geïnteresseerde inwoners de mogelijkheid om actief mee te denken over de toekomst van sportaccommodatie Calluna.

Tijdens deze avond wordt door de woordvoerders sport Erik van der Weide en Jan Brand een introductie gegeven over de actualiteiten rondom sportaccommodatie Calluna. Op de avond zal gebruik worden gemaakt van een stemapplicatie, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om ‘real time’ zijn stem uit te brengen op de vragen en stellingen die het CDA Ermelo voorlegt.

Toekomst

Woordvoerder Van der Weide: ,,Dit is een nieuwe methode om op interactieve wijze met de achterban en samenleving in contact te komen. Het uiteindelijke doel is natuurlijk dat er straks een accommodatie staat waarmee we de toekomst tegemoet kunnen treden!” Het CDA Ermelo zal er voor zorgen dat er enkele tablets beschikbaar zijn voor de mensen die geen smartphone of tablet hebben. De samenlevingspartij hecht veel waarde aan de kennis, kunde en ervaringen van verenigingen en betrokkenen en daarom organiseert zij deze avond. Brand: ,,Het mes snijdt aan twee kanten. Wij krijgen op deze manier input voor onze standpuntbepaling, terwijl verenigingen, belanghebbenden en inwoners nu de mogelijkheid hebben hun invloed aan te wenden.” Om aan deze input te komen zullen beide woordvoerders verschillende vragen voorleggen aan het publiek.

Smartphone

De openbare bijeenkomst over Calluna vindt plaats op 11 november nadat het CDA Ermelo haar Algemene Ledenvergadering heeft gehouden en vindt plaats in de businessclub van DVS’33 om 20:15 uur. Het CDA Ermelo benadrukt dat iedereen welkom is. Van der Weide: ,,Op 11 november geldt, hoe meer zielen, hoe meer vreugde en kennis! We verwachten vooral een leerzame, maar leuke avond te hebben. Indien u een smartphone of tablet heeft, vergeet deze dan niet mee te nemen.”