Nieuwe baan voor Ermelose wethouder 

ERMELO – CDA-wethouder Jan van den Bosch heeft een nieuwe baan. Met ingang van 1 juni treedt hij als senior adviseur in dienst bij de Antea Group, een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau. Jan van den Bosch kijkt met enthousiasme en vertrouwen uit naar deze nieuwe uitdaging.

Na de vorige verkiezingen in 2014 meldde Van den Bosch het CDA-bestuur al dat hij aan zijn laatste termijn begon. ,,Ik ben van 2002 tot 2006 raadslid geweest,” vertelt de wethouder toen hij vorig jaar zijn vertrek aankondigde. Zijn wethouderscarriére begon in 2007 toen Eddy Bilder de stap naar de Tweede Kamer maakte. Van den Bosch noemt het wethouderschap de mooiste baan die er is. ,,Ik heb in deze periode veel kunnen realiseren en daar ben ik trots op.”

Antea Group

Jan van den Bosch is ruim 11 jaar wethouder in Ermelo. Hij beëindigt zijn werkzaamheden op 19 april, of eerder als er nieuw college is samengesteld. Over de waarneming van de portefeuille van Jan van den Bosch tussen 19 april en de installatie van een nieuw college na de raadsverkiezingen in maart, wordt nog een besluit genomen.