Peek komt met crew ClubCash-actie

ERMELO - Op zaterdag 4 september wordt de Veluwse-NERO-trailrun in Ermelo georganiseerd. Maar organisator Gerard Peek kan dat niet alleen. ,,We zijn op zoek naar vrijwilligers," zegt hij. Voor de organisatie van de Veluwse TrailRun werken we samen met vrijwilligers van de Schaapskooi en meer dan 55 externe vrijwilligers.

Alleen dankzij de enthousiaste medewerking van deze vrijwilligers kan dit evenement succesvol worden. ,,Er zijn vele handen nodig om alle lopers te voorzien van: water, bananen en medailles, om maar wat te noemen," aldus Peek. Zo zoekt hij mensen die helpen bij het uitgeven van dag-startpakketten aan de deelnemers; het innemen en weer uitgeven van garderobe/tassen van de deelnemers; het uitreiken van medailles, startnummer van onderdelen, e.d..

Traildorp

Op het terrein voor de Schaapskooi wordt een heus Traildorp gebouwd. Voor de op- en afbouw zijn ook mensen nodig. Daarom is er voor groepen en verenigingen een speciale Crew Cash Club-actie. Vrijwilligers die met een groep van minimaal 5 personen (vanaf 16 jaar) op zaterdag 4 sept. mee willen helpen met de Veluwse-NERO-trailrun, verdienen € 250,-- (allerhande diensten, zoals opbouw/afbouw, hulp bij verzorgingsposten, uitdelen van startnummers of medailles, etc...), dus per vrijwilliger € 50,00 voor in de clubkas! Het verdiende geld is bestemd voor de clubkas van je vereniging, stichting of vriendenclub.

Vrijwilligers moeten wel minimaal 16 jaar zijn!! De Crew Cash-actie-leden kunnen lid van je club/vereniging zijn, maar een buurvrouw, collega, vriendin of neef mag ook ‘gestrikt’ worden. Zou je mee willen doen of zijn er vragen dan kan dat naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.