KNVB-beker tegen Vitesse op 18 januari

ERMELO – In de aanloop naar de KNVB-bekerwedstrijd tegen het Arnhemse Vitesse, zal DVS’33 Ermelo twee oefenwedstrijden spelen. De derde oefenwedstrijd, die op dinsdag 11 januari tegen Go Ahead Eagles zou plaatvinden, is door de Deventer Eredivisionist geannuleerd.

DVS’33 Ermelo is samen met Excelsior Maassluis de enige twee amateurclubs die nog spelen in de TOTO KNVB-beker. De Geelzwarten spelen op dinsdag 18 januari om 20.00 uur in het Arnhemse Gelredome de achtste finale. Het zal voor de Arnhemse Geelzwarten een zware wedstrijd worden omdat zij drie dagen eerder moeten spelen tegen Feyenoord. Zaterdag 8 januari speelt de ploeg van Peter Wesselink in het Kras Stadion in Volendam tegen het eerste van FC Volendam. De wedstrijd begint om 14.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen zal er geen publiek worden toegelaten bij deze wedstrijd.

PEC Zwolle

Daarnaast speelt de Ermelose Derde Divisionist op zaterdag 15 januari thuis tegen PEC Zwolle. Deze wedstrijd begint om 12.00 uur. In eerste instantie zou DVS’33 spelen tegen de tweede Divisionist De Treffers, maar dit gaat niet door. De Ermelose club heeft al vaker tegenover de blauw-witten uit Zwolle gestaan waaronder in 2016 tijdens de eerste ronde van de KNVB-beker. Of er bij deze wedstrijd publiek aanwezig kan zijn, zal afhangen van de Corona-maatregelen.