Voetballers pakken winst in laatste wedstrijd

ERMELO – Voetballend Ermelo kan dit weekend terugkijken op dikke winst. EFC’58 werd kampioen in de vierde klasse C, afdeling Oost van het zaterdagamateurvoetbal. DVS’33 Ermelo wist zich door met 2-3 te winnen van Sportlust’46 te plaatsen voor de nacompetitie.

EFC’58 won zaterdag de laatste wedstrijd thuis met 3-0 tegen SEH. Veel fans en sponsoren waren naar sportpark De Zanderij gekomen om het kampioenschap te vieren. Een kampioenschap dat nog alle kanten op kon, want wanneer EFC’58 zou verliezen, dan ging de beker naar de rechtstreekse tegenstander of naar Heerde. Maar de Ermelose zwart-witters gaven de winst 3-0 niet uit handen. Aansluitend aan het fluitsignaal barstte het kampioensfeest los. Felicitaties, medailles, prijzen en vuurwerk volgden.

Nacompetitie

DVS’33 gaat voor de nacompetitie. Door de winst op de nummer drie op de ranglijst in de slotronde van de reguliere competitie op Sportlust’46 mogen de geelzwarten zich opmaken voor het toetje. De eerste tegenstander zal komen uit de Derde Divisie Zondag, waar de beslissingen maandag tweede pinksterdag zullen vallen.