Volleybalvereniging klaar voor de toekomst

ERMELO - In 2020 bestond volleybalvereniging Pauwervoll 40 jaar en dat vierde de club afgelopen zomer. Dat stond in het teken van sport en spel voor de kinderen en een jaren '80 feest voor leden en oud-leden. Er was in de weken ervoor een wedstrijd uitgeschreven om een nieuw logo voor de vereniging te ontwerpen. Hoe leuk dat één van de jeugdleden hier werk van heeft gemaakt en de vereniging heeft verrast met een mooi, nieuw logo.

De vereniging telt nu ruim tweehonderd leden en heeft als thuisbasis sporthal Calluna waar de competitiewedstrijden gespeeld worden. Pauwervoll heeft 3 herenteams, 3 damesteams, 5 jeugdteams, 3 recreatieteams en 3 CMV (tot 12 jaar) teams en is uitgegroeid tot een volleybalvereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Nieuwe wedstrijdshirts

Met een nieuw logo kwam de wens om de teams in een nieuw wedstrijdshirt te kunnen steken. De sponsorcommissie is hiermee aan de slag gegaan en heeft vier bedrijven gevonden om dit te sponsoren: Midden Nederland Makelaars, Bloemendal Bouw, Jonker Herenmode en Kriemelberg Bushcamp.
Daarnaast heeft New York Pizza de teams blij gemaakt met nieuwe bidons en bidonkratjes. Alle spelers kunnen dus weer goed voor de dag komen! Interesse of meer willen weten over volleyballen? Kom gerust een keer kijken bij één van de trainingen. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..