Aan einde van het seizoen zijn er zes vacatures

ERMELO – Vanavond maakte het bestuur van de BusinessClub DSV’33 Ermelo bekend dat zij uit onvrede aan het einde van het seizoen haar taken neerlegt. Het bestuur van de BC is het niet eens met het gevoerde beleid in zowel de vereniging als bij de Technische Commissie.

Het bestuur van de BC geeft middels de sponsorgelden de Technische Commissie alle mogelijkheden om een kwalitatief goede selectie te formeren. ,,Al langere tijd zijn wij van mening dat dit niet het gewenste resultaat oplevert,’’ aldus een deel van het bestuur. Maar, formeel heeft de BC geen invloed op het functioneren van het eerste elftal. Omdat recent er weer een trainer aangaf op te stappen en er ook spelers vertrokken was dit voor het bestuur van de BC de bekende laatste druppel. Ze hadden genoeg van het gerommel in de A-selectie. ,,Als gevolg daarvan hebben wij in de afgelopen weken diverse keren intensief overleg gehad met het Verenigingsbestuur (en de TC) en is uitgebreid aangegeven waarom een meerderheid van het BC bestuur op deze manier niet kan en ook niet wil doorgaan. En dus hebben wij besloten te stoppen met onze BC-bestuursverantwoordelijkheden.’’

Vacatures

De BusinessClub laat weten zich in ieder geval tot het einde van het voetbalseizoen, dat is 30 juni 2024, te willen blijven inzetten. ,,In deze periode zullen wij ons tevens inspannen om geschikte opvolgers te vinden voor de BusinessClub-organisatie,’’ aldus het bestuur. Aan het einde van het seizoen zullen er dus zes vacatures zijn in het bestuur. Overigens had bestuurslid PR&Communicatie Dirk van Panhuis al eerder aangegeven aan het eind van dit seizoen te zullen stoppen. De beide andere bestuursleden, Aart Goossensen en Leo van Dijk blijven de BusinessClub wel trouw. Zij kunnen overigens ook niet stoppen omdat zij als voorzitter van de vereniging en voorzitter van de TC afgevaardigden zijn in het bestuur van de BusinessClub.