Winst met grote cijfers

ERMELO - Afgelopen vrijdag heeft DeVeDo in Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp de derde wedstrijd tegen BV Hoofddorp van dit seizoen weten te winnen. De ploeg uit Ermelo won met 34-82.

Vrijdagavond stond er voor DeVeDo een late wedstrijd op het programma. De ploeg uit Ermelo kon zich gaan klaarmaken voor een wedstrijd om 21:00 uur in Hoofddorp. DeVeDo, dat met zieke spelers te kampen had, begon ook deze wedstrijd tegen BV Hoofddrop met een halve full court press. In het eerste kwart ging dat moeizaam, maar in het tweede kwart lukte het DeVeDo om BV Hoofddorp flink onder druk te zetten. Met rust was de tussenstand dan ook 19-40 voor DeVeDo. Ook na rust zette DeVeDo de halve full court press in. Beetje bij beetje lukte het de ploeg uit Hoofddorp om daar onderuit te komen.

Scoren

In het laatste kwart van de wedstrijd ging DeVeDo over na de full court press waar BV Hoofddorp op één keer na niet meer onderuit kon komen. DeVeDo kon door de full court press de bal onderscheppen en vrije scoringskansen creëren en afmaken. DeVeDo wint de uitwedstrijd tegen BV Hoofddorp uiteindelijk met 34-82.