Na een seizoen terug bij DVS’33 Ermelo

ERMELO – DVS’33 Ermelo maakt bekend dat Mike Ahrens komend seizoen weer voor de Ermelose club gaat spelen. De 24-jarige middenvelder – die nog een doorlopende verbintenis met Spakenburg had – keert na één seizoen dus terug aan de Sportlaan. Ahrens tekent in Ermelo een contract voor één seizoen.

,,Afgelopen december heb ik mijn contract met Spakenburg met een jaar verlengd. Op dat moment speelde ik een aardige serie wedstrijden in de basis”. Met de trainerswisselingen – nadat eerst Hans van de Haar het veld moest ruimen, werd ook zijn opvolger Arnold Klein vervangen – vertroebelde ook het zicht op een speelminuten voor Ahrens. Spakenburg kende een moeizaam seizoen en ook Joop Gall kon niet verhinderen dat Spakenburg voor het eerst in de clubgeschiedenis degradeerde. Nadat Spakenburg eerst USV Hercules nog van zich af wist te houden, bezegelde Rijnsburgse Boys uiteindelijk het lot van Spakenburg. Ook Mike Ahrens had andere verwachtingen van zijn tijd in Spakenburg. ,,Ik had een doorlopend contract en kon blijven bij Spakenburg. Toen ik Spakenburg na afloop van het seizoen verzocht te mogen vertrekken, wilde de club meewerken en mocht ik weg.’’

Creatief

Bij DVS’33 Ermelo hoopt de Harderwijker het spelplezier terug te vinden. ,,Ik ben blij om terug te keren! Ik weet wat ik bij DVS’33 kan verwachten, ik weet waar ik terechtkom en ik ken de mensen. Ik verwacht dat ik bij DVS’33 meer kans op speeltijd heb dan bij Spakenburg. Wel leuk dat we Spakenburg volgend jaar in de competitie treffen.’’ ,,Mike Ahrens is een creatieve voetballer die op verschillende posities op het middenveld en in de voorhoede uit de voeten kan. Naast dat hij anderen bedient, beschikt hij zelf ook over scorend vermogen,’’ aldus de Technische Commissie.