DVS’33 Ermelo kiest voor Japanner

ERMELO - DVS’33 Ermelo voegt de Japanner Kengo Ichikawa toe aan de selectie. De 23-jarige middenvelder trainde afgelopen week mee met de selectie van Bert van Hunenstijn en liet daar een goede indruk achter.

In de tweede seizoenshelft van het voorbije seizoen speelde Ichikawa voor Tweedeklasser AGOVV. Samen met landgenoot Akihiro Takasawa streek de kleine Japanner in 2016 neer bij TEC. Bij de huidig Tweede Divisionist uit Tiel kreeg de middenvelder geen speelminuten. In de winterstop vroeg Ichikawa overschrijving aan naar Tweedeklasser AGOVV. In zijn nieuwe woonplaats liet de Japanner zien over veel kwaliteiten te beschikken.

Klein

Ook tijdens de eerste trainingen met de nieuwe A-selectie van DVS’33 Ermelo toonde Ichikawa zijn kwaliteiten. Hoewel klein van stuk, is de Japanner toegewijd, niet bang en beschikt hij over bovengemiddelde vaardigheden. Overigens is Ichikawa niet de eerste Japanner die aan de Sportlaan is te bewonderen. Begin deze eeuw speelde Keiji Aikawa een seizoen voor DVS’33 Ermelo.