Nog een week nomineren voor Sportverkiezing 2018

 ERMELO – Nog een week kunnen Ermelose sporters en sportvrijwilligers genomineerd worden voor de Sportverkiezing 2018. Zondagavond 17 december ‘sluiten de lijnen’ en maakt de jury zich op om een selectie te maken van de genomineerden. 

Maurice van de Reest, sportman van het jaar 2016 is benieuwd wie dit jaar de gelukkigen mogen zijn. ,,Als sporter werk je hard en probeer je een doel te bereiken. Ik vind het mooi dat het harde werken dan beloond wordt. Of je het doel dat je in gedachten had nou haalt of niet. Als je wordt genomineerd weet je dat je het goed gedaan hebt.’’ Niet alleen sporters, maar ook sportvrijwilligster van het jaar, Bertha Hoeve-Smit weet hoe dit kan zijn. ,,Waardering is de grote stimulans om door te gaan in sport. Doe je dat ook met liefde, dan wordt dat gezien en zet anderen aan mee te doen. De verkiezing heeft mij erg verrast. Ik heb er enorm van genoten en ook van de verkiezing de stukken in de kranten en reacties van onder andere de ouders van ‘mijn’ kinderen.’’ De organisatie van de Sportverkiezing roept hierbij met name de sportverenigingen op om sporters, vrijwilligers en ploegen te nomineren. Uiteraard mogen ook anderen deze doorgeven via de button op Ermelo van NU of www.ermelo.nl/sportverkiezingen.

Jury

Ook de sportvrouw van 2016, Ashvini Ramasray reageert enthousiast op de nieuwe Sportverkiezing. ,,Wat zo leuk is, is dat de sporters in de spotlights worden gezet. En in mijn geval ook nog met een vrij onbekende sport. Door het winnen van de titel heeft Kempo meer naamsbekendheid gekregen.’’ De jury bestaat ook dit jaar uit een aantal deskundigen uit de Ermelose samenleving Daniël de Bruijne (docent LO Groevenbeek), Marcus Schuddebeurs (sportambtenaar gemeente Ermelo), Peter van de Kemp (sportambtenaar gemeente Ermelo), Klaas Staal (fysiotherapeut Prins&Staal Fysio), Hans van Zetten (sportcommentator) en Gert Hofsink (journalist Ermelo van NU). Meer informatie over de nominatie en de voorwaarden is te vinden op www.ermelo.nl/sportverkiezingen of kijk op facebook.com/heelermelobeweegt.