Tweehonderd deelnemers in De Heerlickheijd

ERMELO - Op zaterdag 30 juni vindt de finale plaats van het Open Nederlands Kampioenschap Poker 2018. De finale vind plaats in Hotel de Heerlickheijd van Ermelo aan de Staringlaan.

In de grote theaterzaal nemen zo’n 194 pokerspelers uit heel Nederland het tegen elkaar op om het Open Nederlands Kampioenschap Poker 2018. Vorig jaar won de Belg Guy van Ginderen uit Essen de zestien uur durende finale, en in 2016 werd Lelystedeling Binh-an Nguyen Nederlands kampioen. In januari won Harderwijker Bryan Backhaus het Ermelo’s Pokerkampioenschap, de kick-off van het Open Nederlands Kampioenschap. Er deden wel 320 pokeraars mee aan dit toernooi, wat een recordaantal was voor het ONKPoker.

Live te volgen

Naast het recordaantal deelnemers was er nog een bijzonderheid: winnaar Bryan Backhaus volgde hiermee zijn vader op die vorig jaar de kick off in Ermelo won. Na 139 ronden door heel Nederland, met in totaal wel negenduizend pokeraars, werd afgelopen zondag de laatste halve finale gespeeld in Deventer. De finale begint om 12.30 uur met de openingsceremonie en het toernooi zal een half uurtje later van start gaan. Zoals gewoonlijk is de finale live te volgen via https://www.onkpoker.nl/live/