Loopevenment over zorgpark

ERMELO - Op dinsdag 4 september zal weer de jaarlijkse ‘sHeerenLooP worden gehouden op het landgoed ‘s Heeren Loo. Deze ‘volksloop’ staat niet alleen open voor de bewoners van ‘s Heeren Loo, maar ook voor andere lopers uit de regio. 

De ‘sHeerenLooP is vooral een gezellige loop waar deelname en plezier hebben in het lopen voorop staan. De loop wordt georganiseerd door ‘s Heeren Loo met technische ondersteuning van de atletiekvereniging Athlos. De loop, dit jaar voor de elfde maal georganiseerd, trekt doorgaans zo’n 300 deelnemers. Naast de Veldwijkloop is dit eveneens een loop over Ermelo’s zorgterrein. Blijkbaar spreekt het parcours en de locatie veel mensen aan om deel te nemen aan deze loop. De start is om 18.30 uur voor de 1 km lopers terwijl de 5 en 10 km lopers starten om 19.00 uur. De start en finish zijn op de hoek van de Fokko Kortlanglaan en de Slangenkamp in de nabijheid van de kerk.

Inschrijving

Inschrijven kan via www.inschrijven.nl of ter plekke in het Theehuis (achter de kerk). Het inschrijfgeld is € 1,50 voor de 1 km en € 2,50 voor de 5 en 10 km bij voorinschrijving. Na-inschrijving kost € 3,50 voor de 5 en 10 km.