Prijs wordt besteedt aan maken van promotiefilm

ERMELO - Afgelopen week ontving Dindoa-voorzitter Gert de With, tijdens een officieel moment van uitreiking, de stimuleringsprijs van de Koninklijke Nederlandse KorfbalVerbond.

De stimuleringsprijs over het vorig seizoen werd aan De With overhandigd door Joop van Essen, voorzitter District Oost van het KNKV. Dindoa heeft hiermee een bedrag van 250 euro gewonnen die ze wil gebruiken voor het maken van een professionele promotiefilm. Deze promotiefilm wil Dindoa onder andere gaan gebruiken voorafgaand aan het Schoolkorfbaltoernooi. In de maanden voor het toernooi verzorgt Dindoa korfbaltrainingen op basisscholen tijdens gymlessen om kinderen, en voornamelijk jongens, enthousiast te maken voor korfbal.

Beleving

De promotiefilm gaat worden getoond in de klassen waarin de lessen worden gegeven. Op deze manier wordt de korfbalbeleving zichtbaar gemaakt. Verder gaat de film getoond worden op alle Dindoa-kanalen op het internet en social media om zo nieuwe leden te werven. Aan het begin van het zaalseizoen zal de promotiefilm worden gemaakt en gepubliceerd.