Voetbal voor de groepen 3, 4, 5 en 6

ERMELO - Op de woensdagmiddagen 10 en 17 oktober, vindt bij DVS ’33 Ermelo, het 11e Schoolvoetbal-toernooi voor de groepen 3, 4, 5 en 6 van de Ermelose basisscholen plaats. Dit jaar zal ook Sportcafé Calluna het toernooi weer van fraaie prijzen voorzien.

Alle basisscholen hebben inmiddels de uitnodiging binnen. Op 10 oktober zijn de jongens en meisjes van de groepen 3 en 4 aan de beurt, terwijl op 17 oktober de jongens en meisjes van groep 5 en 6 naar het DVS-sportpark komen. Er wordt zeven tegen zeven , gespeeld, hetgeen goed past bij deze leeftijdsgroepen.

Leuk

DVS probeert zich al jaren in te zetten voor prestatie- en breedtesport, omdat samenwerken en sport en bewegen heel belangrijk zijn. Dit jaar dus opnieuw het schoolvoetbaltoernooi bij DVS. Hiermee wil de club ook jongere kinderen en hun ouders laten ondervinden hoe leuk sport en in dit geval voetbal in het bijzonder kan zijn.

Vrijwilligers

De organisatie hoopt op vele DVS’33 vrijwilligers die deze dag komen meehelpen in de organisatie, bij het fluiten van wedstrijden, maar zeker ook bij het helpen in de kantine. Vrijwilligers die mee komen helpen kunnen zich nu al melden met een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of even een bericht naar Jack van Santen.