Een sportief evenement voor iedereen

ERMELO – Zaterdag 1 juni vind er bij Flevonice een heus modderspektakel plaats tijdens de DVS-ObstacleRun. DVS-leden kunnen aan deze sportieve Run deelnemen. Per leeftijd zijn er verschillende afstanden. De inschrijving kan tot maandag 20 mei.

De organisatie roept sporters en teams op om de uitdaging aan te gaan op een parcours van zeshonderd meter t/m negen kilometer. De deelnemers worden op leeftijd en per team ingedeeld. Uiteraard worden familieleden ook van harte uitgenodigd om mee te doen. Het evenement begint om 13.00 uur en duurt tot ca 18.00 uur. De groepen starten volgens een tijdschema. Toeschouwers mogen gratis naar binnen om het evenement te bekijken en de teams aan te moedigen.

Deelname

De kosten voor deelname zijn: DVS-leden onder de 12 jaar: 5 euro p.p, DVS-leden van 12-16 jaar: 7,50 p.p., DVS-leden boven de 16 jaar10 euro p.p. Men kan zich individueel of als team aanmelden tot maandag 20 mei via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.