Inschrijvingstermijn is verlengd

ERMELO - Nog een weekje en dan barst het grootste loopevenement van Ermelo los: de Halve Marathon Ermelo. En nog steeds melden atleten zich aan. Momenteel staat de teller op z’n 750 lopers en dat is meer dan vorig jaar! 

Om drie uur start zaterdag eerst de Kidsrun. En wie kan er nu beter de kids ‘wegschieten’ dan Ermelo’s eigen Pauwer. Hij zal dan ook deze eervolle taak op zich nemen. En wat is er leuker dan voor de run nog een high-five te krijgen van deze lieve, blauwe pauw? Overigens, kinderen kunnen zich nog altijd aanmelden. Ook voor de Bedrijvenrun kunnen zich nog teams melden. GGz Centraal is vanaf afgelopen jaar zeer actief bezig met leefstijl en heeft een actieve campagne gevoerd. Momenteel hebben er zich al vijftig medewerkers van GGz Centraal ingeschreven. Daarnaast lopen er ca. veertig leerlingen en docenten van Christelijk College Groevenbeek mee. Door de voorbereiding voor de HME, Your Way2HME, hebben er zich ook al weer een flink aantal enthousiaste, beginnende lopers aangemeld.

Scherp

,,Wij staan, samen met onze vrijwilligers, op scherp. We hebben vrijdag de laatste briefing gehad en gaan ervoor,’’ vertelt voorzitter Bas Jan Stoute enthousiast. ,,De voorfietsers hebben het parcours verkend want we willen niet dat we iets over het hoofd zien.’’ Er is één ding wat de organisatie niet in de hand heeft: het weer! Vorig jaar was het heel erg warm tijdens de HME, maar de verwachting voor komende zaterdag is dat het mooi, rustig weer wordt met temperaturen van 20-23 graden C. Voor de laatste informatie: www.halvemarathonermelo.nl