Badmintonsport onder de aandacht

ERMELO - Donderdagavond heeft het team van Sportinstituut Ermelo het bedrijfsbadmintontoernooi gewonnen. Het was een hele spannende finale waarin het team Nero de Boer nipt verloor van het Sportinstituut Ermelo.

Badmintonvereniging Vale-Ouwe organiseerde voor de zeventiende maal dit sportieve bedrijventoernooi. ,,Doel van deze avond is de badmintonsport op een sportieve manier onder de aandacht te brengen,” vertelt bestuurslid Hans Bom. ,,De gezellige sfeer staat voorop.” De teams gingen fanatiek de strijd aan. Uiteindelijk mochten de mannen van het Sportinstituut de wisselbokaal mee naar huis nemen.

Gratis

Bom hoopt dat meer enthousiastelingen zich melden bij de vereniging. Elke donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur staat sporthal Triade aan de Amanietlaan in Ermelo in het teken van badminton. Voor de een betekent dat wekelijks vriendschappelijke partijtjes met andere clubleden. Een ander haalt plezier uit het competitieve spel, waarbij er tegen andere clubs wordt gespeeld in een jaarlijkse competitie. Alles is mogelijk bij Vale-Ouwe. Wie kennis wil maken met badminton kan dit twee maanden gratis proberen. ,,Wij zorgen voor een gratis racket en shuttles,” aldus Bom www.vale-ouwe.nl