Ook de Goedheiligman werkt thuis

ERMELO – Het is voor iedereen een lastige tijd, maar in deze tijd vooral voor kinderen. Geen grootse Sinterklaasintocht en ook geen gezellige pakjesavond met familie en vrienden. Maar Sinterklaas zou de Goedheiligman niet zijn als hij hierop niet iets heeft bedacht. 

Ermeloër John Dooijewaard, altijd in voor goede ideeën, heeft warme contacten met Sinterklaas. En daar heeft hij natuurlijk gebruik van gemaakt. ,,Het afgelopen jaar is best een gek jaar geweest. Corona houdt iedereen in de greep. Daarom mag een beetje positiviteit in deze barre tijden niet ontbreken,’’ legt hij uit. En het is nog mooier als niet alleen de kinderen, maar ook kinderen die ziek zijn, hier van kunnen profiteren.’’ Omdat ook Sinterklaas door de Coronamaatregelen veel thuis werkt, en daardoor iets meer tijd over heeft, wil hij graag kinderen blij maken met een persoonlijk ingestuurd filmpje. Dooijewaard: ,,Vind je dit leuk dan mag je mij een PB sturen voor verdere info. De filmpjes worden vrijdag opgenomen!’’ Maar, voor het maken van de filmpjes wil Dooijewaard ook geld inzamelen voor KiKa, het kinderkankerfonds. Daarom vraagt hij, voor de bemiddeling met de Sint, een vrijwillige bijdrage.
Wie ook zo’n persoonlijk ingesproken filmpje wil, kan contact opnemen met John Dooijewaard, middels een p.b.tje via facebook of door hier te klikken.