Stichting Klim verkoopt in De Enk 

ERMELO - De Enk krijgt opnieuw een pop-up store. Ditmaal wordt de winkel, die beschikbaar is gesteld door Sven en Bernadette Gravendeel, gehuld in kerstsfeer. Zorgboerderij Stal van Zundert verkoopt er op 11 en 12 december (houten) decoraties.   

De afgelopen weken hebben de kinderen, jongeren en volwassenen van Zorgboerderij Stal van Zundert talloze prachtige houten decoraties gemaakt: onderzetters, krukjes, houten koningen, vogelvoederstrengen en nog veel meer. De zorgboerderij biedt dagbesteding aan jongeren en volwassenen met een psychosociale en/of verstandelijke beperking of mensen die op wat voor manier dan ook zijn vastgelopen in deze maatschappij. Dit wordt gedaan op een veilig landelijk terrein met veel bewegingsvrijheid, stallen en verschillende dieren.

Stichting Klim

De organisatie heeft behoefte aan nieuwe speeltoestellen. Hiervoor hebben ze de Stichting Klim benaderd. Stichting Klim hoopt met de verkoop van de producten geld bij elkaar te sprokkelen om deze wens te kunnen vervullen. Op 11 en 12 december is de winkel geopend van 10.00 – 16.00 uur. Er is erwtensoep, chocolademelk van brasserie De Volksmond.