Ruig geschoren fairways versus snelle gladde greens 

ERMELO - Op 5 september organiseren Landgoed Ullerberg en The Links Valley het 'Heide in Bloei Golf Toernooi'. De dag start met 9 holes op The Links Valley. Vervolgens loopt men door het bos van Landgoed Ullerberg naar de Heide Golfbaan waar de 2e 9 holes worden gespeeld.

Tweemaal per jaar organiseren Landgoed Ullerberg en The Links Valley samen een golfdag zodat beide golfbanen op één dag gespeeld kunnen worden. Tijdens deze dag kunnen golfliefhebbers twee totaal verschillende banen op het zelfde landgoed ervaren. De ruige geschoren fairways van heide op De Ullerberg versus de snelle gladde greens van The Links Valley.

Zandgrond

Beide golfbanen liggen op zandgrond en hebben hun eigen unieke verhaal. De heidegolfbaan van Landgoed Ullerberg is de enige heidegolfbaan van Europa en al in 1923 getekend en in gebruik genomen. The Links Valley is de eerste omkeerbare negen holes golfbaan van Nederland en doet met haar hoogteverschillen on-Nederlands aan. De afgelopen twee jaar heeft de heide te lijden gehad onder de extreme droogte. Dit voorjaar en ook in de zomer is de bodem goed aangevuld met heel veel water. Dit heeft het herstel van de heide goed gedaan. De heide is prachtig aan het bloeien. Na afloop van de dag is het mogelijk deel te nemen aan de BBQ op het terras van Brasserie The Links. Het terras biedt prachtig uitzicht over de glooiende golfbaan. Aanmelden/inschrijven is verplicht: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.