Groepen verspreid over drie locaties

ERMELO – De traditionele Vakantie BijbelWeek gaat dit jaar door. Maar, gezien de coronamaatregelen, wel in een aangepaste vorm. Het thema voor dit jaar is: Hallo Contact. Contact maken met anderen en met God.

De Vakantie Bijbel Week Ermelo is een week waarin kinderen kunnen leren over het geloof in Jezus Christus. Alle basisschool kinderen zijn welkom, ongeacht achtergrond, geloof of school. In de verhalen en werkjes wordt er vertelt over de bijbel en het evangelie, daarin ziet men hoe de liefde van Jezus werkt voor kinderen en wat het betekent om te geloven. De organisatie van de VakantieBijbelWeek wil kinderen laten ontdekken wie God is, wie Jezus is door in de Bijbel en in de verhalen van God te duiken. Zo leren de kinderen God, Jezus en de Heilige Geest beter kennen. Zoals je niet zonder water kunt in je leven, kun je ook niet zonder Jezus. Als je Jezus kent en ontdekt hoe groot Hij is, dan ben je pas écht gelukkig.

Drie locaties

Middels het thema: Hallo contact?! wordt er letterlijk gedoken in verhalen uit de bijbel die gaan over contact. Dit wordt gedaan door middel van liedjes zingen, knutselen, luisteren naar verhalen uit de Bijbel en nog veel meer. De Vakantie Bijbel Week wordt ‘s morgens in de week van 23 augustus 2021 gehouden en is dit jaar verspreid over drie locaties. De Vakantie Bijbel Week duurt 4 dagen (23, 24, 25 en 26 augustus 2021) en wordt op zondag 29 augustus 2021 afgesloten. Maandag, dinsdag en woensdag kan men tussen 9.30 en 9.45 uur de kinderen) op de juiste locatie brengen: kinderen Groep 1, 2 en 3: Nieuwe kerk (Horsterweg 40), Groep 4, 5 en 6: Westerkerk (Oude Nijkerkerweg 4) en Groep 7 en 8: Rehoboth kerk (Dirk Staalweg 43). Na het openingsgebed zal het programma starten. Na het dankgebed kunnen de kinderen tussen 11.30 en 11.45 uur weer worden opgehaald. Donderdag gaat het feest ook door; alleen dan niet op de vaste locaties. Op donderdag wordt gestart met een een digitaal filmpje voor thuis en daarna is er een activiteit in het dorp waar je aan mee kunt doen als gezin of vriendengroep. Op zondag wordt de week afgesloten.
Aanmelden kan via de site www.vakantiebijbelweekermelo.nl. Ook vrijwilligers kunnen zich hier aanmelden.