Wandelen of fietsen langs lokale ondernemers

ERMELO - Op zaterdagmiddag 25 september organiseert Telgter Uitje, tussen 13:00 en 17:00 uur het RondjeTelgt. Wandelend of fietsend langs verschillende Telgter ondernemers en dan ook nog wat lekkers proeven? Wie wil dit nu niet. En… het lijkt mooi weer te worden!

Op een platte grond, wat tevens de ticket is, staan een aantal punten aangegeven waar de deelnemers een bezoekje kunnen brengen bij verschillende ondernemers. Daar kan men iets lekkers proeven of een leuk product mee naar huis krijgen. Als je wandelend of fietsend door het mooie buitengebied van Ermelo gaat, kan men optimaal genieten. Maar het heeft ook nog een andere reden, er kan gewoon niet overal op de aangegeven adressen geparkeerd worden met een auto. Heb je wel eens een stukje eendenham geproefd? Of een bezoek gebracht aan het Voedselbos? En heb je een Dahlia eens goed van dichtbij bekeken? Dit zijn nog maar een paar voorbeelden. Er zijn namelijk negen stops op de route. Ze worden aangegeven met het logo van TelgterUitje.nl. De deelnemers zijn vrij om te kiezen waar te beginnen. Men kan al wandelend een stukje klompenpad meepakken of op de fiets een aantal knooppunten inplannen en zo een mooie ronde maken. En wellicht tussendoor heerlijk ontspannen in de natuurtuin De Zandkamp aan de Konijnenwal.

Tickets

De tickets zijn tot en met vrijdag 24 september te koop en op te halen bij koffie- en theeschenkerij Klein Noord Brandsgoed (Nijkerkerweg 66) en kosten voor volwassenen 27,95 euro, kinderen 14,95 euro. Ook kan men een kind met de volwassenticket laten 'meeliften'. De ticket kan ook aangeschaft worden via instagram/Facebook of per mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Daarvoor is het handig om TelgterUitje.nl te volgen op de social media of een kijkje te nemen op de site. Dan wordt er een betaalverzoek verstuurd en kan men, als je op zaterdagmiddag start bij Klein Noord Brandsgoed, de ticket meekrijgen. Meer informatie is te vinden op https://telgteruitje.nl/

Deelnemers

Bij de onderstaande bedrijven kan je zaterdag 25 september tussen 13.00 en.17.00 uur iets te proeven, beleven of ontdekken:
Klein Noord Brandsgoed,  Wijngaard Telgt, Candy-to-go, Pluktuin Arkeland, Landwinkel Arkelandshoeve, De kleine Cateraar, Herstellende landbouw, 123Picknicktafel.nl, Kapershoeve en Kleine Zande.