'Opnieuw beginnen'

ERMELO - Hanneke Jongeling organiseert als schrijfbegeleider de Schrijfkring Ermelo. Dit is bedoeld voor mensen die zin hebben om één keer per maand een paar uur te schrijven, samen met anderen.

,,Misschien herken je dit: het gevoel dat je wilt schrijven, maar er is iets dat je tegenhoudt. Je hebt geen onderwerp, je hebt het idee dat het niet gaat lukken of je bent te druk met andere dingen. Kortom, het komt er niet van," aldus Jongeling. De Schrijfkring Ermelo vormt een groep die iedere tweede woensdagochtend van de maand schrijft aan de hand van eenvoudige opdrachten. ,,Het gaat niet om 'mooi schrijven', maar gewoon om wat er bij je opkomt," legt Jongeling uit. Schrijfervaring is niet nodig en het is altijd goed, want je schrijft voor jezelf. Na iedere schrijfronde is er gelegenheid voor te lezen, maar dat hoeft niet. ,,Dus wat houdt je tegen om het gewoon eens te proberen?" 

Op woensdagmorgen 9 maart is het thema 'Opnieuw beginnen'. Schrijfbegeleider Hanneke Jongeling ontvangt belangstellenden aan de Reviuslaan 4 in Ermelo. Informatie en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-44616576.